Som en storby i rivende udvikling med fokus på uddannelse og erhverv er de unge særligt i fokus. Sidste år lancerede Odense blandt andet et gratis tilbud for unge, der mistrives, med mulighed for at få samtaler med en autoriseret psykolog. Her var formålet med forebyggende samtaler at få de unge til at kunne jonglere med uddannelse, job og fritid. Samtidig har Odense fokus på en fælles uddannelsespolitik, der skal klæde de unge på til fremtidens arbejdsmarked og jobmuligheder. Du kan læse mere om nyheder i Odense online.

 

De unge skal klædes på til fremtiden

 

Det skal ikke være afgørende hvem, hvad og hvor du kommer fra – i Odense skal alle have lige kår, og derfor fastlagde Byrådet sidste år en handleplan om, at Odense skal uddanne sine unge til en fremtid, hvor automatisering, teknologi og digitalisering spiller en væsentlig rolle. Men der skal også være fokus på udvikling og velfærd. Både nationalt men også hos de enkelte individer. Derfor har Odense også fokus på den enkeltes trivsel både på arbejdspladsen og i studielivet.

 

Undersøg, hvilke tilbud din by har

 

Odense er blot en by ud af mange. Langt de fleste kommuner i Danmark har lignende tilbud til deres børn og unge, så forhør dig ved kommunen, omhvilke tilbud og tiltag de kan tilbyde dig, enten ved at henvende dig personligt, telefonisk eller ved at orientere dig på kommunens hjemmeside. I mellemtiden kan du læse flere aktuelle Odense nyhederonline.

Leave a Comment