Langt de fleste lokalsamfund, store som små, i Danmark byder på mangeartede muligheder for at deltage i både frivillige arrangementer og foreningsliv. Det kan være alt fra fodboldforeninger, gratis tilbud og frivillige indsatser. Fælles for dem er, at det er for alle, og at der altid er plads til flere – og det at være en del af noget større er noget, der giver plus på den mentale overskudskonto.

Som Danmarks 8. største by rummer Horsens mange muligheder for at blive en del af et større netværk, der byder på sammenhold, kulturindblik og fritid. Du kan finde flere lokale Horsens nyheder online.

 

Frivillighed, rummelighed og sammenhold

 

Frivilligt arbejde rummer mange aspekter, og det er en god idé at overveje, hvad du som person har lyst til at deltage og engagere dig i. Der findes frivillighed inden for flere områder, som børne- og ungeområdet, ældre og kultur og inden for flygtninge og integration. Og der er mange grunde til at lave frivilligt socialt arbejde i dit lokalsamfund:

  • Du gør en forskel for andre mennesker
  • Du udvikler dig personligt, både fagligt og socialt
  • Du får gode erfaringer, som du kan tilføje på dit CV

 

Hvad sker der i dit lokalsamfund?

 

Du kan læse mere om lokale Horsens nyhederonline, og orientere dig om hvad der sker i byen. Her vil du også kunne læse om lokale arrangementer, koncerter og læse om, hvad byens foreninger går og laver. Som en del af et frivilligt foreningsliv vil du møde nye mennesker og få mulighed for at blive en del af noget større.

Leave a Comment