Når man lige er blevet forældre til en ny, lille person, er der mange ting, man skal være opmærksom på. De første år er vigtige for alle børn, så det er også her, at I som forældre skal give den kærlighed og tryghed, som ethvert barn fortjener. Og her handler det også om babyens nattesøvn.

For det er ikke en selvfølge, at alle babyer sover som en drøm, og hvis dit barn eksempelvis er født med en sygdom, kan det faktisk være rigtig svært for barnet at få en rolig søvn, hvis man ikke tager hjælpemidler i brug.

Det er jeres ansvar som forældre!

Som forældre ved man formentlig også, at det altid er børnene, som skal komme i første række, og det gælder især, når det er en lille nyfødt baby, der er tale om.

Det er forældrenes ansvar at holde øje med alt, der sker for den lille nyfødte. Man skal eksempelvis handle hurtigt, hvis man lægger mærke til, at den lille har svært ved sove roligt, og hvis barnet så ovenikøbet døjer med psykiske eller fysiske problemer, er der især brug for en kærlig og ansvarlig hånd fra forældrene.

Prøv en kugledyne til din baby

Hvis dit barn sover uroligt, eksempelvis på grund af en medfødt sygdom, skal der hurtigt sættes ind, for søvn er simpelthen så vigtig for alle.

Du kan eksempelvis kigge på en kugledyne, som er rigtig god til børn, som døjer med psykiske eller fysiske lidelser, som kommer til at gå ud over søvnen. En tyngdedyne til baby er i hvert fald et rigtig godt valg, hvis du har lagt mærke til, at din baby, måske på grund af sygdom eller anden lidelse ikke sover godt om natten. Det er vigtigt at sætte ind så tidligt som muligt.

Leave a Comment