Har du ferie fra dit arbejde eller din skole, men skal du ikke rigtig noget? Så kan du udnytte din fritid i ferien på at udvikle dig selv. I stedet for at alt din ferie skal spildes væk på sofaen, så kan du i stedet foretage en personlig udvikling. Her får du råd til at udviklet dig i din ferie.

 

Få mere ud af ferien

Det første råd er at prøve noget nyt. Hver gang du gør dette, udvikler du dig, da dit sind bliver udfordret i en opgave, som hjernen ikke før har løst. Dette kan være at lave nyt mad, snakke med en ny person eller at lære et nyt spil. Dette skaber forandringer i din bevidsthed, som giver dig nye muligheder. En anden god måde at udnytte fritiden i ferien på er at læse en bog. På den måde får du et intelligent input i din fritid, og det sætter dine tanker og fantasi i gang.

 

Fokuser på dig selv

Et andet godt råd til at udvikle dig, er at give dig tid til at være dig selv og være alene. Om du sidder i et rum alene, eller om du går en tur, så er det vigtigt nogle gange at være alene med sig selv og sine tanker. På den måde kan du mærke efter, hvordan du egentlig har det, og om der er noget, du bør gøre anderledes. På denne måde vil du komme tilbage fra ferien og være frisk og udviklet.

Leave a Comment