Ligger din arbejdsplads et stykke væk fra din bopæl? Kilometerne er ikke nødvendigvis afgørende. Det er primært, hvis det er besværligt at komme til arbejde på andre måder uden bil. Måske har du så brug for et lån til at kunne finansiere en bil? På den måde kan du også køre med dine kollegaer frem og tilbage fra arbejde, og I kan lære hinanden bedre at kende og hjælpe hinanden.

Kør-sammen-ordninger

Det er efterhånden et kendt fænomen: kør-sammen-ordninger. Fordelen er, at du kan få nogle hyggelige køreture frem og tilbage til og fra arbejde sammen med dine kollegaer. I kan lære hinanden bedre at kende. Derudover kan I lave en ordning, så de betaler for at kunne køre med dig. Det er både billigere økonomisk, og det er også bedre på klimakontoen. Det er dumt, hvis alle kommer i hver deres bil.

 

Nogle af dine kollegaer har måske ikke råd til en bil, eller de har ikke mulighed for at køre. Dermed kan du hjælpe dem, og I kan samtidig lære hinanden godt at kende. Måske er der faktisk flere, der vil med, og I kan få et rigtig godt køre-fællesskab.

Lær dine kolleger bedre at kende

Måske arbejder du på en arbejdsplads, hvor du ikke nødvendigvis er i et team eller i tæt kontakt med andre kollegaer. Dette kan ofte gøre, at man føler sig distanceret og isoleret fra sine kollegaer. Da er en kør-sammen-ordning en rigtig god idé, fordi du vil lære folk bedre at kende uden for arbejdspladsen, som gør det nemmere på selve arbejdspladsen.

Det kan også være, at du allerede har et rigtig godt team, og I gerne vil bruge endnu mere tid sammen. Så kan I også bruge køreturene frem og tilbage til at snakke.

Find det rigtige lån til din kommende bil

Det kan være svært at finde det rigtige lån. Du kan se et eksempel her, hvor perbcars finansierer din bil billigt. Her kan du finde et lån, der henvender sig mod køb af bil. Det er vigtigt at gå efter en lav rente.

 

Leave a Comment