At dekorere dine vægge giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed og skabe et rum, du kan lide at være i. Fra kunstværker til praktiske opbevaringsløsninger til et Muubs spejl er der utallige måder at give boligens vægge en smule stil og karakter. Få her kreative idéer og forslag til, hvad du kan hænge op og pynte dine vægge med.

Kunst og fotografier

På din væg kan du lave en gallerivæg ved at hænge en samling af kunstværker, fotografier eller plakater op. I denne forbindelse kan du enten vælge en ensartet ramme eller eksperimenter med forskellige stilarter for et mere personligt touch. Du kan også hænge disse op i forskellige afstande og højder, eller du kan hænge dem op vandret i forhold til hinanden.

Muubs spejl og antikviteter

Store eller unikt formede spejle kan skabe en følelse af rummelighed og reflektere lys i rummet. Udover formen findes der adskillige flotte ramme. Se udvalget her af forskellige spejle, som har fokus på kvalitet og et moderne udtryk. Noget andet du kan pynte dine vægge med er antikke elementer som gamle nøgler, ure eller rammer for at tilføje et strejf af nostalgi.

Vægtæpper og tekstilkunst

En helt anden mulighed, som er en stigende trend ligesom Muubs spejl, er at hænge vægtæpper op for at tilføje tekstur og varme til væggene. Et farverigt tæppe kan være et fremtrædende kunstværk i sig selv, men du kan også vælge et, som er mere neutralt i mønstret. Inden for samme stilart er der broderier og vævede kunstværker, som endda også kan hænges op og give et kunstnerisk præg til din bolig.

Væghylder

Du kan monter hylder for at vise dine små dekorationer, bøger eller planter frem. Reoler skaber en form for hyggelig stemning, hvor du kan kigge på tingene i dagligdagen, der står fremme, men det giver også en praktisk opbevaringsløsning.

Leave a Comment