Du er allermest effektiv, når du har det godt, og du har plus på den mentale overskudskonto. Dette gælder både privat og i dit arbejdsliv. For hvis du er ude af balance, presset og stresset, vil det have indflydelse på både din personlige udvikling, nære relationer og din professionelle indsats: du vil blive ukoncentreret og opleve en følelse af utilstrækkelighed. Derfor er det vigtigt at investere tid til at gøre noget godt for dig selv. Du kan læse om blandt andet nyheder i Aalborg, hvad der sker i byen af kulturelle og musikalske arrangementer og finde inspiration til gode steder at spise.

 

Når du er stresset

 

Der er stor forskel på det at føle sig stresset og det at have stress. Men stress er uanset årsag, en usund tilstand for din krop at være i længere tid ad gangen. Det er en tilstand, der opstår, når man oplever et stigende pres udefra – eksempelvis i arbejdslivet – og oplever ubalancer i privatlivet.

Føler du dig presset og stresset på dit arbejde, er det altid en god idé at tage en snak med din leder. På den måde kan I sammen finde en løsning, der kan hjælpe dig godt igennem perioden.

 

Invester i dig selv

 

Når du gør noget godt for dig selv såsom at mødes med venner eller laver ting, du godt kan lide at lave, udløses der endorfiner i hjernen, der giver en fornemmelse af glæde og overskud. Undersøg, om der er nogle spænende tiltag og nyheder i Aalborg, og invester tid i dig selv.

Leave a Comment