Elektronik fylder rigtig meget i vores hverdag – ikke kun i privaten men også på arbejdet. Hvis du arbejder ved et skrivebord, er der rigtig meget elektronik, der kan gøre arbejdsdagen lettere og mere behagelig – nogle vil kalde det uundværligt. Her får du bud på elektroniske produkter, der ikke kan undværes på kontoret.  

De fleste kan stadig ikke undvære en printer

Selvom de yngre generationer måske ikke sætter samme pris på en god printer som de ældre gør, så er det stadig de færreste, der kan undvære en printer i deres arbejde. Det er rart at have adgang til en printer, så du kan udskrive vigtige dokumenter som for eksempel tilbud, ting til underskrift, aftaler og lignende.

Der findes mange forskellige typer printere. For de fleste vil en laserprinter være et godt valg, da den kan udskrive mange sider i et højt tempo. Bruger du ikke din printer så ofte, er risikoen ved en blækprinter, at den godt kan tørre ud. Dog er en blækprinter god, hvis du udskriver mange billeder.

Når det kommer til køb af printere, er der rigtig mange forskellige mærker at vælge imellem. Skal det være en Brother printer, en HP printer eller måske en Canon printer? Uanset hvilket mærke du vælger, bør du altid sætte dig godt ind i det forskellige funktioner, samt om den lever op til dine krav. Tag eksempelvis stilling til, om du har behov for at kunne scanne.

En ordentlig skærm

Ud over en god printer er det også vigtigt med en ordentlig skærm. I længden er det ikke optimalt for de fleste at arbejde ved en bærbar computer, da skærmen ikke er stor nok. De fleste kontorarbejdere vil også have gavn af 2 skærme, så man kan have flere dokumenter synlige på en og samme tid, så man ikke skal hoppe frem og tilbage mellem fanerne.

En anden god årsag til at have en god skærm er, at den ofte vil være bedre i højden end en bærbar computer, hvor man ofte skal bøje i nakken og kigge ned. Det kan du undgå med en skærm, der kan justeres i højden.

En god mikrofon

For at kunne afholde online møder i en ordentlig kvalitet, bør du have en god mikrofon på dit kontor. Typisk er mikrofonerne i bærbare computere ikke specielt gode, hvorfor det giver mening at investere i en separat mikrofon, som du også kan placere tæt på dig.

Docking station

I dag bruger de fleste mange forskellige elektroniske enheder i løbet af en dag. Det kan være alt lige fra en mikrofon, en tablet eller smartphone der skal oplades, en printer eller noget helt fjerde. For hele tiden at have nok indgange til dine stik, kan det være fordelagtigt med en docking station. Særligt hvis du har enheder med både USB C, mini USB og så videre. En god docking station med mange muligheder er en nødvendighed for de fleste.

Bordventilator

I Danmark er der ikke aircondition indendørs alle steder. Derfor kan der på mange kontorer også blive rigtig varmt om sommeren. Det kan gøre de mange daglige timer foran skrivebordet ulidelige. For at imødekomme høje temperaturer på kontoret, kan du for eksempel investere i en bordventilator, som du kan slukke og tænde for, så det passer til dine individuelle behov.

Det er muligt at købe bordventilatorer, der kan køre via USB-indgange, hvilket er praktisk, når ventilatoren skal bruges på skrivebordet. Det er en god idé at købe ventilatoren, før det bliver varmt. De har det nemlig med at blive udsolgt, når det for alvor bliver sommer.

Leave a Comment