1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies egentlig?
3. Sådan kan du slette og blokere for cookies
4. Derfor bruger vi cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brugte annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Y M Invest
Søndre ringgade 2
8000, Aarhus
Telefon: 28 44 71 19
Email: info@corefinder.dk

2. Hvad er cookies egentlig?

Cookies er egentlig bare en ganske harmløs og lille tekstfil, som gemmes i din browser, på din pc, tablet eller smartphone. Udelukkende for at kunne tilpasse hjemmesiden sig de ønsker du allerede har givet. Personlige oplysninger bliver ikke gemt i vores cookies og så indeholder vores cookies heller ikke vira.

3. Sådan kan du slette og blokere for cookies

Det er ganske enkelt og ligetil at slette og/eller blokere for cookies på din pc eller anden enhed. Du skal blot følge følgnende guide: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger vi cookies

Der er flere årsager til at vi benytter os af cookies, hvilket inkluderer teknisk funktionalitet. Blot for at huske dine indstillinger. Desuden bruger vi dem også i forbindelse med trafikmåling, så vi ved hvor mange besøgende vores hjemmeside har.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

På vores hjemmeside bruger vi blandt andet cookies fra Google Analytics, som gør at vi kan måle trafikken på hele hjemmesiden. Ønsker du ikke cookies fra Google Analytics, så kan det fravælges her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brugte annoncenetværk

Vi bruger to annoncenetværk på Corefinder.dk:
– Adservice
– PartnerAds

7. Brug af personoplysninger

Vi afgiver aldrig personoplysninger til tredjepart, med mindre det er noget, du selv udtrykkeligt har givet tilsagn til, og vi samler aldrig personoplysninger, uden at det er oplysninger, du selv har givet os ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse el.lign.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger

Hvis du ønsker at vide specifikt hvilke personoplysninger, som vi har registreret om dig her på siden, så skal du ikke tøve med at kontakte os på info@corefinder.dk eller telefonnummer 28 44 71 19. Du kan desuden gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.